Jaap Croockewit is gevestigd in Amsterdam en verleent diensten als zelfstandig advocaat op het gebied van vastgoed en ruimtelijk bestuursrecht.

Hij adviseert ondernemers over ondermeer bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen en staat zijn cliŽnten bij in bestuursrechtelijke bezwaar- en beroepsprocedures.
Jaap hanteert hierin een gedegen en tegelijkertijd praktische insteek. Heldere, toegankelijke advisering is daarbij het uitgangspunt.
Voor een vrijblijvend gesprek kunt u telefonisch contact opnemen of u stuurt een e-mail voor meer informatie naar law@croockewit.nl.

Ter optimalisering en aanvulling van uw interne organisatie kunnen ook alternatieven worden geboden zoals ad hoc advisering over vastgoed, bestuursrecht en begeleiding bij de aanvraag van omgevingsvergunningen voor een af te spreken aantal uren per week. Door optimale benutting van e-mail en telefoon is direct online advisering gewaarborgd.
Ook het verzorgen van een presentatie of workshop behoort tot de mogelijkheden.


Jaap studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. In 1988 is hij beŽdigd als advocaat en werkzaam bij Trenitť Van Doorne in Rotterdam alwaar hij ruime ervaring heeft opgedaan in het adviseren bij bestuursrechtelijke geschillen. Vanaf 1990 is hij werkzaam op kantoor Brussel op het gebied van Europees recht en de lobbypraktijk.
Aansluitend werkte hij van 1992 tot en met 1997 in bedrijfsjuridische functies voor een rechtsbijstandverzekeringsmaatschappij en voor Foodconsult te Woerden als adviseur voor de supermarkt- en levensmiddelenbranche op het gebied van vestigingen en bestemmingsplannen. Hij heeft de specialisatie-opleiding Onroerend Goed van de Grotius Academie afgerond en werkt nu al geruime tijd als zelfstandig advocaat.


Kantoor
Mr. J.W.O. Croockewit
J.J.Viottastraat 27
1071 JP Amsterdam

Telefoon
020 676 37 81

Fax
020 471 11 87

E-mail
law@croockewit.nl

KvK nr: 34326907

BTW nr: NL0005931567

Op alle werkzaamheden zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing

Terug naar homepageAan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend
© 2015 Croockewit